Obaveštenje!!!

Poštovani korisniče uskoro će te sami moći postavljati ponude na portal snizenja.rs

Pratite ovaj portal!!!Preuzimajte kupone besplatno, plaćajte direktno kod prodavaca bez provizije.


AQUA TRAVEL

Adresa:Čumićevo sokače lokal 138
Grad:
Web:http://www.aquatravel.rs
Telefon 1:011/3233-652
Telefon 2:Nema podataka

Turistička agencija AQUA TRAVEL osnovana je 10. decembra 2007.godine, posle  višegodišnjeg iskustva i rada u turizmu, vlasnika agencije.

    Turistička agencija AQUA TRAVEL se bavi organizovanjem turističkih putovanja u Grčkoj, Bugarskoj, Turskoj, Italiji, Španiji. Posedujemo sopstvene kapacitete u Grčkoj u mestima:
Paralija, Olympic Beach, Leptokaria, Nei Pori,Stavros, Asprovalta, Hanioti, Pefkohori, ostrva Tasos i Krf. Naši kapaciteti u Bugarskoj su locirani u Nesebaru, kako u starom tako i u novom delu grada. U ponudi imamo i hotele u Turskoj u mestima Kušadasi i Sarimsakli.

U saradnji sa velikim svetskim tour operaterima, omogućavamo Vam da sa nama između ostalog proputujete celu Evropu, otkrijete tajne centralne i južne Amerike, Afrike i Azije kao i druge egzotične destinacije. Veoma razgranatom mrežom subagenata pokrivamo gotovo sve veće gradove u Srbiji. Takođe svoju delatnost razvijamo i u pravcu bavljenja nekretninama u inostranstvu. 
     U našoj agenciji možete razervisati avio karte za ceo svet i to po najpovoljnijim cenama.
     Posedujemo sopstveni vozni park moderno opremljenih autobusa. Stručno i ljubazno osoblje u domenu transfera, predstavnika kao i referenata prodaje učiniće vaš odmor još prijatnijim.

Kako funkcioniše

Za poslovne partnere

Saveti pri kupovini