Obaveštenje!!!

Poštovani korisniče uskoro će te sami moći postavljati ponude na portal snizenja.rs

Pratite ovaj portal!!!Preuzimajte kupone besplatno, plaćajte direktno kod prodavaca bez provizije.


BAJA TOURS Beograd

Adresa:Bulevar Kralja Aleksandra 60
Grad:
Web:http://www.bajatours.co.rs
Telefon 1:011 3242 368
Telefon 2:060 0243 473

U srcu Beograda, u Bulevaru Kralja Aleksandra u okviru preduzeća Ječmenica co.d.o.o. Beograd već 10 godina posluje turistička agencija BAJA TOURS - licenca OTP 81/2010. Zahvaljujući našem entuzijazmu i sugestijama dosadašnjih klijenata, uspeli smo u svojoj nameri da naši putnici budu izuzetno zadovoljni i da nas svima preporučuju sećajući se svog nezaboravnog letovanja, zimovanja, turističkog obilaska interesantnih destinacija ili stručne ekskurzije. 
Naše ekskluzivne ponude su turistički aranžmani u odabranim hotelima i apartmanima na najlepšim destinacijama koji će svojim izgledom i komforom zadovoljiti sve zahteve gostiju, a da pri tome cena usluge bude pristupačna. 
Zbog što udobnijeg putovanja obezbeđujemo prevoz autobusima visoke turističke klase, a za naše putnike organizujemo izlete do interesantnih istorijskih i tradicionalnih lokaliteta. 
Ponudu smo proširili i specijalnim aranžmanima za sindikate i organizovane grupe, od jednodnevnih izleta do organizovanja sajmova, kongresa, seminara, stručnih ekskurzija i sportskih radničkih igara. 
Ponosni smo i na nase specijalne aranžmane prilagodjene mogucnostima klijenata - klijenti odaberu destinaciju, a mi se potrudimo da u skladu sa zahtevom aranžman maksimalno prilagodimo njihovom budžetu. 
Uspešno smo realizovali putovanja za Ohrid, Prag i Drezden, Beč, Veneciju, Budimpeštu, Maribor i Grac za nekoliko velikih sindikata, a možemo se pohvaliti i veoma uspešnim putovanjem u Essen na sajam Sečenja i rezanja koji smo po specijalnom zahtevu osmislili za finsku firmu, jednu od lidera u pomenutoj grani privrede. 
Zadovoljstvo naših klijenata će i u budućnosti biti naša ideja vodilja za organizovanje lepih, zanimljivih i kvalitetnih putovanja. 

PRIZNANJA 
Upravo zbog izuzetnog kvaliteta agencija BAJA TOURS dobila je "Zlatnu amforu" za 2010. godinu za novi pristup i visok kvalitet turistickih aranžmana po izboru turisticke revije YU TRAVEL iz Beograda. U pitanju je izbor Šampiona turizma, tradicionalna akcija koju YU TRAVEL revija organizuje vec 17 godina. 
Priznanje "Zlatna afmora", uz prisustvo predstavnika turisticke privrede Srbije i stranih ambasada u Beogradu, našoj agenciji svecano je uručeno 01. decembra 2010. 
Ponosni smo što smo u velikoj konkurenciji baš mi dobili ovo priznanje, a to ce, naravno, biti podstrek da i dalje organizujemo putovanja na vrlo visokom nivou vodeci računa da cena aranžmana tog kvaliteta bude što pristupačnija. 

Kako funkcioniše

Za poslovne partnere

Saveti pri kupovini