Obaveštenje!!!

Poštovani korisniče uskoro će te sami moći postavljati ponude na portal snizenja.rs

Pratite ovaj portal!!!Preuzimajte kupone besplatno, plaćajte direktno kod prodavaca bez provizije.


Besplatno putovanje u Segedin i poseta Morahalom banji

Besplatno putovanje u Segedin i poseta Morahalom banji


60.000 din
70.000 din
Popust: 14% Ušteda: 10.000
Besplatno putovanje u Segedin i poseta Morahalom banji

Srećni dobitnik putovanja u Segedina je Marija Kovačević, poziv na broj njene uplatnice je 482-1056. Ekipa Snizenja.rs čestita srećnom dobitniku i želi lep provod na putovanju. Uskoro nove nagradne igre! Nastavite da pratite naš portal www.snizenja.rs

Komentari (2)
 
Potrebno je da ste prethodno like-ovali našu stranicu na facebook-u (možete uciniti klikom OVDE) i da besplatno KUPIte (naručite) kupon i ostvarujete mogućnost da osvojite ovo prekrasno putovanje.
 
Ime dobitnika biće objavljeno 06.12.2012. u okviru ove ponude i na našoj facebook strani.
ODABERITE JEDNU OD DVE VARIJANTE JEDNODNEVNOG UŽIVANJA!
1.  RAZGLEDANJE  GRADA I ŠOPING U SEGEDINU
2.  MORAHALOM BANJA

 

1.  RAZGLEDANJE  GRADA I ŠOPING U SEGEDINU  -Segedin je grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Predstavlja regionalni centar zemlje i glavni grad županije Čongrad. Ovaj uređeni evropski grad popločanih trgova i ornamentisanih građevina ima više turističkih atrakcija nego mnogi drugi u regionu. Takodje je jedan od najpoznatijih univerzitetskih gradova u ovom delu Evrope.Segedin je najbliži grad srpskih kupoholičarki, udaljen samo tri časa vožnje. Segedin pruža mogućnost kupovine u velikom šoping centrima kao što su Arkad, Cora, Metro 
2.  MORAHALOM BANJA -  Medicinski centar koji pruža mogućnost zabave i dobrog provoda za čitavu porodicu - od dece do najstarijih. Sa 21-im zatvorenim I otvorenm bazenom (sa termalnom vodom temperature do 39°C), saunom, toboganima, fitnesom I drugim sadržajima, ovaj objekat će Vam pružiti nezaboravan dan odmora i uživanja. 

 

PROGRAM PUTOVANJA: 

Polazak iz Beograda 9.12.2012. u 05:30 sa parkinga Sava Centra (sastanak pola sata ranije). Dnevna vožnja do  Morahalom banje i Segedina.  U zavisnosti od izbora programa, putnici će biti ispraćeni do željenih destinacija u pratnji vodiča. Dolazak u Morahalom i ostavljanje putnika koji se odluče da posete banju Eržebet. Polazak u Segedin i dolazak do hipermarketa Arkad. Odlazak u razgledanje grada Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru ili odlazak do hipermarketa Arkad. Zatim odlazak do hipermarketa Auchan (bivša Cora), Metro i Praktiker.

Povratak u kasnim popodnevim časovima. Dolazak u Beograd (Kraj usluga)

 

 ARANŽMAN OBUHVATA:
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji
- razgledanje Segedina
- usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA: 
- individualne troškove
- medjunarodno zdravstveno osiguranje 1 eur
- doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena (cena je 5-6€) i plaća se na licu mesta          (www.erzsebetfurdo.morahalom.hu)

Kontakt

AQUA TRAVEL

Adresa:
Čumićevo sokače lokal 138 http://www.aquatravel.rs

Telefon:
011/3233-652

Napomene
  • Jedna osoba može samo jednom učestvovati u ovoj nagradnoj igri tako što će poručiti kupon (zanemarite uputstvo za uplatu).
  • Srećni dobitnik biće izvučen slučajnim izborom.
  • Ime dobitnika  biće objavljeno 06.12.2012. u okviru ove ponude i na našoj facebook strani.
  • Srećni dobitnik će na mail dobiti nagradni kupon.
  • Planirani polazak 9.12.2012.
  • Nakon objavljivanja imena dobitnika potrebno je da dobitnik pozove agenciju na broj 011/ 32 33 652, kaže im broj svog dobitnog kupona i prijavi se za putovanje.

Kako funkcioniše

Za poslovne partnere

Saveti pri kupovini